vineri, 11 martie 2011

Ce eram ....si ceam ajuns....

eraii mai mica..:|..nu te intelegeai cu nimeni..aveai mici fite..sii eraii sii proostuta..si de cndd a parut acel ELL esti cu totul altaa!. esti mai de treabaa, visatoare, dar n acelasi timp suferi muuuuult:-L.. da mie imi place mai mult acumm:X. azii . a fost genial;x+maturizare...
                                                               By Madaa(Mirela)pana in a6a nu prea ne suportam

anul trecut era mai inchisa in tine. daca cnv venea la tn sa te intrebe ce ai tepede tipai si erai ca o pustoaica cu mici fite da. da akm intradevar suferi, da io stiu ca intotdeauna va fi bn si te vei impaca cu el, si uh sti asta. cu siguranta ai un comp mai matur :-*:X...............by AnK  (cu copilu asta cant din clasa a1a :)) )


pai acum 2 ani cand team cunoscut erai o fata de 10 ani si nu stiu sacaitoare si de treaba. nu stiai ce e aia iubire. nu stiam nimic. eram doi copii asa care dabea faceam legatura cu oamenii si eram ca niste copii prosti si repetam din orice cacat un cuvat. de ex '' true, cabula[cagula]'' si ami multe. nu stiam ce era aia viata. pana cand nu am stat cu astia mai mari si au urmat pentru prima data cuvintele urate.)))) deci era fooarte tare. dar acei copii mari ne influentau destul de prost. adica ne invatau la prostii dar fara ajutorul alora noi nu cunosteam cu adevarat viata.ne imbracam ciudat adica atunci erau bune dar acum ni se parea ca ne imbracam ca niste prostii) eram cu parul prins si daca acum near vedea cineva cum eram atunci nu cred ca near recunoaste.Acum esti o tipa geniala care ai descoperit ce e aia iubirea stii ce e o adevarata prietenie este ca si cum ai fi opusul aucm 2 verii. cineva tea ajutat sa te schimbi. acel cineva este unul pe care il cunoastem foarte bine si eu chiar am fost ruda cu el. si nu stiu amandoua am descoperit dragostea dar orice iubire supune durere jale si suferinta. vara asta nea schimbat foarte mult. mergeam in parc cu o idee si a doua zii reveneam cu o alta ideea. veneam cu un scop si reveam cu un alt scop. scopul tau era sa il cunosti mai bine pe cel care il iubesti si scopul meu era sa il cunosc mai bine pe cel care il iubesc . doua prietene. asa cum trec ani si noi crestem dar prietenia nu o sa se stinga niciodata. au fost atatea certuri dar neam impacat. nu stiu prietenia noastra nu se poate descrie este ca si cum atunci cand moare. un om si atunci se constientizeaza ca acel om este un sfant si asa cum se spune ca moastele unui sfant nu putrezesc niciodata asa este si cum prietenia noastra o prietenie sfanta:c intrun fel si pentru ca din cauza unei cehstii noi neam imprietenit si nimic nu ne pune capat prieteniei noastre toate aceste  neau apropiat si sa nu uiti ca eu mereu o sa fiu alaturi de tine!!...By Clauu..(aici nu pun nici un comentariu se intelege de la sine)


Inainte:anu trekut erai fraiera. erai enervanta rau. erai o baietoasa si o pula naveai deloc sentimenttte..adic erai brutala.dak cineva iti facea ceva kt de mic tu sareai imediat cu gura. erai baietoasaa..si acum ai sentimente doar ka esti mai proasta ka anu trekut. ka nu iti dai seama knd sa incetezi  cu nervii. te enervezi prea repede. da ai sentimentee si esti mai oke.ka gandesti diferit.nu mai gandesti asa ka un copill.caa anu trekut.........By Didi ,ne veenea sa nescoatem ochii inainte..


Pana acum au fost parerilor altora acume si randu' meu
Dupa mine inainte eram vesela,radeam din orice ,ma faceam mereu de ras,stricam totu'(inca mai fac asta cateodata)aveam cateva fite pacol,eram altfel ..nu intelegeam multe lucruri..adica vedeam pe cineva plangand ma duceam la el sal intreb ce are si sal inveselesc..imi zicea motivu de ex,,Acel el mia zis nu stiu ce"..eu nu intelegeam ziceam lasa,nu merita hai sa radem,ma imbracam altfel aratam altfel,aveam bretonu oricum..aveam alta gandire total diferita de cea de acum...nu ma facea nimeni EMO plangeam foarte foarte rar, dar acum...:| numai sunt mereu vesela in mare parte a timpului sunt trista melancolica cu lacrimile in ochi...inteleg acum multe lucruri am alta gandire daca cineva plange il inteleg ,adica acum stiu cei aia dragoste prietenie ura melancolie neputinta nostalgie lacrimi nopti albe dor muulte sentimente pe care inainte navea nici macar o idee...acumam imbrac foarte mult in negru si bretonu in 90% din timp este pe fata,sunt data cu negru pe la ochi si cu rocku' in ureci..pe strada lumea tipa dupa mine EMO,mam schimbat muult...numai sunt aceasi acumplnag foarte des trista schimbarea e radicala mi sa zis ca amm maturizat dar nu stiu ce sa spun..:|

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu