sâmbătă, 17 septembrie 2011

Nimic.

Sunt derutata. Iers din clasa si ce vad? Problema e ca nu vad nimic. Coridorul este gol.. numai e nimeni. Nimeni pentru care sa mai stau acolo. Doar o clasa goala langa mine,o clasa cu amintiri, iar in.. nimic,doar doua clase care.mi sunt total clandestine. La parter... nu pot spune ca e gol. Sunt multe fete, fete necunoscute, iar cele cunoscute prea putine le suport. Numai ies cu aceasi disperare din clasa, numai pentru a sta cu tine, cu voi. Caloriferu' e gol. Calorifele sunt goale, mai bine zis. Numai alerg prin scoala , parter-etaj unu si tot asa. Numai am de ce sa fac asta. Iti duc lipsa, va duc lipsa enorm de mult. Va vad 2o de minute pe zi, nici alea. Nu se compara cu ce era in a6a, va vadeam zilnic, toata ziua,petreceam zile intrregi impreuna. Nu stiu daca stii cum e sa treaca timpul si sa simti ca trece mai mult decat e. Nu va vad 5 pauze parca nu va vad zile. Si nu mint cu tot ce zic aici. Nici nu stiu ce sa spun mai exact,dar stiu ca e adevarat.

De voi imi e cel mai dor!<3. Gabi, Coco,Adi,Alexa si Moni.

luni, 12 septembrie 2011

:-l!

Tam tam tam tam! Incepe scoala... si vine a7a. Si nu stiu ce sa zic mai exat. De 3 ore fac crize de isterie. Acum m.a uat cu melancolismul. Nu vreau a7a, clar! Nu o sa fie deloc ca a6a, o sa fie mai rea!!:)). Adica a6a a avut partile ei rele,dar alea bune era asa de ..aguefsy bhwejsdherwhkaj <3!. Maine incepem un an nou, cu aceiasi colegi fraieri, si aceiasi profi nenorociti. Bafta!

Incepem doar noi, cei de la fostu' a8a liceul. Bafta si voua! Sa va distrati, dar sa nu uitati de 117!!

http://www.youtube.com/watch?v=RzB6JlEVYcQ&ob=av3n       Melodia a6a-sei mele!! 
 

vineri, 9 septembrie 2011

09.09.2011!

Si deja incepe sa fie racoare afara. A trecut prea repede.  Parca ieri, si chiar ieri imi era cald. si azi.. imi era racoare cu hanorac. SI nu doar mie, tuturor. Era asa de trist, cum soarele a apus incet incet, si intunericul a furat ziua atat de repede.Si vine ultimult weekend din vacanta. Acel weekend cand ar trebui sa te distrezi foarte mut, dar care in toata lumea se dupa rechizite, ghiozdane ,aine alea alea. Daca nu te.ai distrat toata vacanta nu ai cum sa recuperezi in 2 zile! Vacanta mea nu a fost cea mai grozava ,dar nici naspa nu a fost. Prieteni noi. Oameni noi. Durere multa,dezamagire, lacrimi! Locuri noi. Si tot ciudat e.. ca a trecut asa de repede. O fi el secolu vitezei, da' nici chiar asa!!

Lista cu toti oamenii pe care i.am cunoscut vara asta:
Geo, Moni, Alexa( pe ele le stiam ,dar vara asta am inceput sa le iubesc,andy, ricky, bogdan, suit.
Si acum izvoru' Kinder, Dani,Farma', Alecsa, Geo,          Georgiana, Flori, Mihaela,(naspetele!)         , Shady, Gings, Ologu', pitic,  Avocado, Oke, multi.

Am simtit nevoia sa fac lista asta,dar nu inseamna ca pe toti ii iubesc. E un procent mic din ce am zis aici, pe cei care ii iubesc din lista asta.

miercuri, 7 septembrie 2011

Si era o ploaie rece, batea vantul puternic, si fulgera. Cainii latrau si fugeau pe strazi, iar tu erai tot in mintea mea!

The first rain!

Azi noapte a fost prima ploaie din toamna asta. Dureros sa spun asta. A inceput sa picure usor, lin iar dupa.. a inceput sa ploua tare. Norii plangeau fara oprire,siroaie de lacrimi cadeau pe asfalt,pe asflatul rece ,de toamna. Eu eram la fel, ganditoare, melancolica, deprimata chiar, stand cu coatele pe pervazul de la geam cu plasa deschisa, fumand o tigare. O fumam, si am gandeam, ma gandeam la trecut. La acele clipe de neuitat,care mi.au lasat macar o imgine intiparita in minte. Iarna trecuta, vara trecuta,si detest sa spun ,,trecuta" chiar daca asa e. Imi mai dadea o lacrima, dar ma gandeam in continuare, doar la asta aveam mintea. La ce a fost. Si ..sunt multe amintiri. Dureroase, frumoase, urate,fericite.. multe!  Si imi dau seama ca trec a7a. Ah!! Cat nu vreau asta, cu tot ce a fost a6a va ramane cea mai frumoasa. Cu bune si cu rele, a fost a6a mea. Am atatea amintiri in ea, legate de... tine! Si poate mi.am dorit de atatea ori sa nu fi existat aceste amintiri, si tot ce a fost. Uite, ca imi vor lipsi.si imi vor lipsi mult. Nu se compara 20 de minute cu o zi intrreaga! Si uite asa , mi.am fumat si tigarea, care am tinut.o in mana si m.am ars, ploaia a inceput sa se domoleasca, dar deja incepuse sa fulgere..! Si asa se pierd noptile

To be continued!

marți, 6 septembrie 2011

Iarna, scoala!

Ma uit la poze. Ma uit la poze cu altii. Ma uit la poze cu altii iarna. Ma uit la poze cu altii iarna facute la scoala. Si mi.a venit in minte o imagine, bine mai mult dar prima a fost cand ieseam din clasa, si te vedeam imediat in fata mea. La calorifer, magnificul calorifer plin de amintiri. Ambele calorifere. Te vedeam, zambeam si mergeam mai departe, cu un mers specific. Sau alta imagine, cand veneam la scoala, si veneam singura pe toata straduta aia de la pod pana la scoaa, si ma uitam in jos, la bocanci mei,cu sireturile iesite pe afara ,ude si rosii, cu blugi negri bagati in ei. Si multa zapada inauntru, si imi mai priveam urmele facute in zapada. Sau cand eram ingropata in zapada, ca atunci cand a sarit toata clasa mea pe mine, a ta [inclusiv tu ] si atunci cand m.am chinuit 2 zile sa iti pun o piedica, si totusi ti.am pus.o. Sau discutia aia despre bocanci mei! -Iaute si.a luat fiti bocanci -Da. am vazut -Nu iimi place cum ii sta -Ii sta dragut. [Discutia asta a fost chiar amuzanta,cand a fost ]. Sau cand i.am dat numai stiu cui, cu bocancu in cap, ca ma gadilau aia din clasa pe catedra. Si am atatea amintiri din iarna, cu tine, cu colegi, cu profesorii, cu prietenii, cu SCOALA!. As vrea sa mai continuui cu amintirle din iarna, dar stiu ca nimanui nu ii pasa. :). Zambesc si totusi imi vine si o lacrima. Sper ca a7a sa nu fie chiar asa de rea, fata de cum cred eu ca va fi. Voi iubi a6a ever. <3!.

Din fiecare anotimp am amintiri,astea au fost din iarna. Doar de la scoala. Din iarna mai am de zis muult.

.To be continued..!

duminică, 4 septembrie 2011

New love?

A venit toamna.. si odata cu ea se pare ca si o noua dragoste. Stiu, suna ciudat sa auda cineva de la mine ,,cred ca m.am indragostit!". De ce e ciudat? Pentru ca toata lumea s.a obsinuit ,,fata care.l place pe X". Poate ca il iubesc, in continuare, ceea ce o si fac. Dar din ce vad, se pare ca exista o noua dragoste. Si nu vreau asta, nu vreau,numai vreau sa sufar, dar deja te plac, poate ca m.am indragostit deja. Si de ce fac asta?! nu sunt in stare nici sa mai scriu, si nu pot sa scriu acum.si nu stiu. nici despre vara nu am apucat sa scriu. Si.. revin in cateva ore cu un nou post..