duminică, 31 iulie 2011

Din nou!

Si.. iar trec prin aceea perioada de ,,te iubesc mai mult in fiecare minut" si..asa este. Aceea perioada in care sunt fericita ca te iubesc,desi nu ar trebui sa fac asta!Te iubesc,te iubesc mult,foarte mult! E tot ce mi-a mai ramas dragostea pentru tine,ajunsa la cote maxime, si neipuizabila niciodata. Multa lume ar zice[ceea ce si face] ,,Il mai iubesti dupa tot ce s-a intamplat?! Cat de proasta poti sa fi?". Da! Il iubesc,te iubesc, mult mult mult de tot! E ceva ce nu pot exprima in cuvinte! Iubesc e tot ce pot sa spun. Si inca ceva ,,I don't love you,I adore you!". Ba?! Tu auzi ce tot zic aici? Iti pasa? sau vorbesc asa degeaba ca proasta? Asta numai tu stii, si as vrea sa aflu,chiar as vrea! Sa intru in mintea ta si sa vad tot ce gandesti,ca sa stiu daca ma mai zbat ca un porumbel cu o aripa franta! Altfel pot sa nu ma mai zbat deloc,si as muri in agonie,si acum uite-ma pe mine, nestiind ce gandesti zbatandu-ma ca acel porumbel!!

Secondhand Serenade- Fall for you
Niciodata nu stii ce o sa urmeze!

sâmbătă, 30 iulie 2011

So cute..!! This is just a lie!!


My dear!: cand ma gandeam ca o sa te  indragostesti
My dear!: ma gandeam
My dear!: ca o sa te indragostesti
My dear!: de cel mai tare tip din lume
My dear!: si ca o sa ne certam
My dear!: ( tu si eu)
My dear!: pt el
My dear!: .
My dear!: sincer.asta imi imaginam intra 5a
My dear!: despre tine
GloGlo:): pot sa o bag pe blog?
My dear!: daa
GloGlo:): si frate! macar acum  nu avem pe cine sa ne certam
My dear!: da cand am fazut de ce gras chel prost ,am zis( si stiu sigurr ca am zis asta in gand!) : TI.L LAS TIEE! E DOAR AL TAU!

MInte!! Il iubeste in secret si nu vrea sa recunoasca!!!

joi, 28 iulie 2011

Valentine's Day!

Ma gandeam asa la trecut,la toate certurile,fericirile,perioadele alea si dintr-o data mi-a venit in minte ,,Valentine's Day [:-@]". Imi aduc perfect aminte,cum ai venit la mine si m-ai imbratisat si eu eram suparata pe tine si numai voiam sa te vad,si plangeam [dar nu voiam sa vezi asta,si tot ai vazut], si stiai ca e vina ta[aceea gluma proasta,foarte proasta!]. Dar..cu toate cele mentionate mai sus,ai venit la mine si mai imbratisat,si mi-ai jurat pe degetu' mic ca numai faci asta in viata taa![si eram atat de fericita cand te auzeam]. Imi aduc aminte cand ieseam pe hol,te vedeam ca vii,ma vedeai si fugeam in clasa! Sau.. cand a aparut ea si aveam draci maxim si vine un coleg la mine si era atat de enervant, si de nervi l-am daramat in mijlocul holului,nestiind de unde am avut aceea forta,el fiind foarte solid si destul de inalt! Ce mai Valentine's day..nu o sa il uit prea curand!
Valentine's day = Bitches day! Black day! idiot day! stupid day! cancer day!

Scuzati poza [culoarea]

miercuri, 27 iulie 2011

Plain White T's - A lonely september

I’m sitting here all by myself
Just trying to think to something to do
I’m trying to think to something, anything
Just to keep me from thinking of you
But u know it’s not working out
‘Cause you’re all that’s on my mind
One thought of you is all it takes
To leave the rest of the world behind
Oh…
And I didn’t mean for this to go
As far as it did
And I didn’t mean to get so close
And share what we did
And I didn’t mean to fall in love,
But I did
And u didn’t mean to love me back,
But I know you did…
I’m sitting here all by myself
Trying to convince myself
That you’re not the one for me
But the more I think, the less I believe,
And the more I want you here with me
You know the holidays are coming up
I don’t want to spend them alone
Memories of Christmas, time with you,
Will just kill me if I’m on my own
Oh…
And I didn’t mean for this to go
As far as it did
And I didn’t mean to get so close
And share what we did
And I didn’t mean to fall in love,
But I did
And u didn’t mean to love me back…
I know it’s not the smartest thing to do
We just can’t seem to get it right
But what I wouldn’t give to have
Just one more chance tonight
One more chance tonight
I’m sitting here just trying to
Entertain myself with this old guitar
But with all my inspiration gone
It’s not getting me very far
I look around my room
And everything I see
Reminds me of you
Oh, please, baby won’t ya take my hand
We’ve got nothing left to prove
And I didn’t mean for this to go
As far as it did
And I didn’t mean to get so close
And share what we did
And I didn’t mean to fall in love,
But I did
And u didn’t mean to love me back,
But I know you did…
And I didn’t mean to meet you then
When we were just kids
And I didn’t mean to give you jewels
The way that I kiss
And I didn’t mean to fall in love,
But I did
And u didn’t mean to love me back,
But I know you did…
Don’t say you didn’t love me back
‘Cause you know you did
No, you didn't mean to love me back
But you dïd…

*Multumiri Alexei si Ioanei pentru acest cantec!!!

luni, 25 iulie 2011

Vaci verzi care mananca iarba mov. =]]]]]]]!!!!!!!

Valurile-Ganduri la malul marii

Asa sunt valurile.. vin si pleaca. La fel ca visele,dorintele,prieteni,nereusitele[alt cuvant nu am]. Unele sunt mari, spumoase, si ajung pana departe la mal, iar altele,altele sunt mici, calme linistite, abea ating malul. Si cand intri in apa,si te izbeste cu putere un val in fata,la inceput te doboara,nestiind ce sa faci.. sa ramai jos,la fundul mari,sau..sau sa te ridici sus, si sa mergi in continuare. Sa te ridici sa mergi in contra-apei,sa mergi, si..sa te gandesti. ,,Si acum merg, merg printre valur..si..si sar ,ca sa nu ma innec,si daca ma innecam,care era problema? Primele tentative nu am mers,de ce as mai incerca? Oricum tie nu iti pasa. Hai frate.. puteam fi inca prieteni,chiar puteam,prieteni buni chiar! Si sa vorbim,sa ne spunem totul. Sa....numai are rost! Si Valurile vin si pleaca,ca si prietenii cum am mai zis. Mare mi te-a furat,la fel ca restul lucrurilor..la fel! Si..o sa imi fure in continuare cate ceva,dar..mi te-a furat pe tine..pot spune ca mi-a furat totul. Un prieten, prima dragoste,o parte din sufletul meu,copilul din mine,lacrimi varsate cu disperare..totul! Acum numai am ce sa fac..sau poate as avea..dar..NO SENSE!..Si am ajuns si al fundul mari,si m-am lovit, m-am lovit cu nasul de nisip,si iarasi..nu voi reusi sa ma innec,deja a aparut cineva care m-a scos din apa!!" Sau valurile ce se lovesc de pietre si se sparg..la fel ca inima mea,a ta,a oricui, a viselor spulberate de ura si indiferenta! Numai are rost sa vorbesc oricum nimeni nu ma baga in seama!
Ganduri pe malul apei,intr-o zi cu valuri destul de mari,chiar mari.!

joi, 14 iulie 2011

Daca o sa imi vina sa plang, si am sa plang, voi da vina pe mare! Ca m-a  udat ea!

10 zile fara prosti![si girji!]

10 zile fara prosti!! ieei! Deci... plec la mare! 10 zile dispar. Oricum stiu can u va pasa daca sunt sau nu aici asa ca,mult mai bine. 10 zile o sa dispar din lumea blogsferei,facebook, mess.[sau poate nu!]. 10 ziule fara prosti, si fara tine!! Ieei![nu ca te-as face prost].. SI promit ca nu o sa ma gandesc deloc la tine, cel putin o sa icnerc. Sper sa imi iasa!. O sa plutesc printre valuri, sper sa ma intorc vie. Am uitat sa mentionez un amanunt NESEMINIFICATIV!. Plec cu familia! X_X! Deja imi e fricaa! Si o sa incerc sa prind si eu macar odata rasaritul!! Incerc asta de atatia ani!
P.S: de cand merg ratele pe apa la mare?/:)! [wtf?!]
De acum fara ,,Fiti" ,,Viti" alt apelativ. De acum Alexandra! Eu sunt Alexandra nu altcineva, am urat eu mult itmp numele asta. Dar de acum fara alte porecle idioate,caare imi provoaca mii de rani si amintiri! Gata! Alexandra sau alte apelative legate de acest nume!

                                                                                                    *I want to have a new life!!

miercuri, 13 iulie 2011

Nu ai sa intelegi nicodata de ce am facut toate astea! Tu o sa o tii mereu pe a ta! Oricum numai conteaza. Eu sustin ca te urasc, poate pentru ca e adevarat, totusi cred ca asta e o iluzie, eu sa te urasc pe tine. Poate e doar dragoste impuscata cu venin, o inima franta! As vrea sa spun ce simt acum, dar nu pot. Ba te... nu stiu!
Too late for all!
Te-am pierdut! Iar tu,.. MORI!
Vara trecuta am invatat sa [te] iubesc. Vara asta invat sa [te] urasc! Vara viitoare ce va mai urma?
Sti frate? Numai vreau nimic de la tine. Absolut nimic. In afara sa imi dai totul inapoi. Toate noptile albe,petrecute plangand,amintirile si cele frumoase si cele naspa, timpul, da timpul, acel an si cateva zile!! Il vreau inapoi,fara tine in el!! Tu m-ai distrus, si acum ma faci distrusa. Da! Sunt distrusa, distrusa de tine. Si ti-ai batut joc! Si tot eu sufar. Dar acum ma macina o intrebare: Ai tinut vreodata la mine? Nu stiu ce sa cred!. Dupa toate cele intamplate pot sa tind ca doar ai profitat. Dar de ce tocmai pe mine? Sunt atatea fete in lume, de ce tocmai eu?? Mda, mi-am dat seama! Eu am fost singura proasta care te-a iubit , si te-a iubit cu adevarat, care a fost dispusa sa faca toate chestiile astea dominata de o speranta falsa, careia mintea i-a fost condusa de cuvinte dulci,dar pe cat de dulci, pe atat de [ne]adevarate. Acum o sa ma resemnez, te urasc,urasc ca te-am iubit, urasc tot ce am facut, toate sacrficiile, dar pana la urma toata lumea isi ia ,,teapa"[ca sa zic asa],asa ca nu sunt nici prima nici ultima!.
Si asa am terminat o postare de peste o ora!
Mori!! Ar fi mai bine
N&D- Vino la mine! [Da, stiu o melodie veche, pentru altii o prostie, dar pentru o ,,distrusa"(nu ca nu ar fi adevarat) e o melodie relativ draguta]
Vreau sa beau! Sa beau pana nu mai stiu de mine, si dupa sa continuui,si sa mai beau si sa mai beau si iar sa mai beau! Si bautura sa o combin cu tigari, cu pachete intregi, sa fie tigari tari! Sa fiu praf! Sa numai stiu daca e viata reala sau vis. Vreau o scapare! Sa uit de tot! De tot ce a fost. De tot ce a fost intre noi doi! De tot de absolut tot!!! Deja e prea dureros! Sau sa fac amnezie, amnezia toatala! Dar atunci ar fi relativ naspa, pentru ca as uita totu' definitiv!. Deci ramane ideea cu baautura. Singura in camera mea, cu muzica la maxim, cu lacrimile curgand ca robinetu', razand pana ma innec cu propriul fum si bautura, si zgariata, poate chiar taiata pe maini! Vorba ta ,ca copii distrusi[adica eu]!.

marți, 12 iulie 2011

Curva!

Stau, singura-n noapte, si privesc, privesc in gol, constinta imi e incaarcata, la fel cum imi e si sufletul. Sunt praf! Sunt ceva ce nu credeam vreodata ca o sa ajung..o curva! Da, o curva,o curva care totusi regreta..si de fapt nu poate spune in cuvinte ceea ce simte,gandeste,pentru ca nici asta numai realizeaza,este o invalmasala de ganduri in capul ei, la fel si de sentimente. Ura,dragoste,dezamagire nici ea numai stie..! O curva pe care toti o acuza ca si-a batut joc de ei, cand ea nu a facut asta, cel putin daca a facut-o nu intentionat. O curva care nu si-a ascultat prietenii si a dat gres, cel mai mare rateu al vietii ei. O curva care daca v-a injurat,v-a enervat..ce v-a facut ea, a facut-o pentru ca ..asa e ea..mai proasta,si de.. nu o face intentionat. O curva care se resemneaza, si incearca sa uite de toate prin tutun si totusi..nu ii iese. Nu poate sa uite, mai ales nu acum! E prea vulneeabila la tot! O curva care a fost bataie de joc! O curva care nu stie care ii sunt prieteni si care nu, cui ii pasa si cui nu, o curva..care nu stie nimic! O curva proasta! O curva care plange si zbiara ,cel putin sufletul ei,ca se uraste si ca vrea sa moara! Totusi, de ce ar mai trai? Mai are sens? Doar el ii dadea sens vietii sale mizerabile de curva..dar daca el numai e,nici viata ei numai are sens. Imi pare rau pentru tot!
Nu imi pasa! De data asta chiar nu imi pasa, nu imi mai pasa, m-ai ranit, mia trecut, am gresit, ma resemnez. Acum nu imi mai pasa, totusi ,,bataie de joc" si gata. Asta a fost, a fost doar din partea ta. Am invatat sa numai am incredere in oricine! SI....numai pot sa scriu!

luni, 11 iulie 2011

:].

Te rog, nu minti, macar acum, fara minciuni! Stiu ca ma Gurasti, si ar fi bine sa recunosti asta.Deci te rog.. te rog tocmai pe tine, cea mai naspa persoanape care o stiu, aceea ,,ea" de pana acum, nu ii mai pot spune ea, va trebui sa ii gasesc alt apelativ. Oricare dar nu ,,ea". Deci continuam, sa nu ma minti, sa nu minti pe nimeni macar acum, trebuie sa iti dai odat arama pe fata, dupa parerea ta,se pare ca eu deja am facut-o, dar..intr-un mod indirect, tu poti sa ti-o dai in ce mod vrei, dar..dati-o!. Nu poti ascunde asta al nesfarsit, aceea ura fata de mine, e intrun fel aceeasi ura pe care ti-o purtam eu, si poate inca ti-o port si acum, si da!inca o port. Numai minti ca ma iubesti, pentru ca oricum..nimeni nu te crede, si nu te-a crezut vreodata. Si defapt TACI! Numai spune nimic, numai am nevvoie, stii ce? defapt ma doare fix in c*r, de tine, si de tot ce e legat de tine. Poti sa faci si spume sa te urci pe pereti ca mie nu imi pasaa!
In dragoste si razboi totul e permis. Roata se intoarce.
Silverstein-My heroine.

Suferinta!

Ai suferit vreodata din dragoste?Dar sa suferi cum nu ai suferit niciodata, si aceasta durere sa iti strapunga inima,sufletul si tot ce tine de existenta ta?. Poate si tu ai  facut asta. Eu nu as sti sa iti raspund, pentru ca de fiecare data am suferit mult, enorm de mult, poate ca prea multe si de ce..?Degeaba. -Inca mai tii la el? -Da! mai mult ca la propria fiinta. Dar incetasem vreodata sa il iubesc? Nu, n-ai sa vezi! In fiecare zi mai mult si mai mult, si mai multa suferinta, si mai multe lacrimi, si mai multi nervi, si mai multe dezamagiri, si inca cate. Se poate ca intr-un fel s-a intamplat ce mi-am dorit, dar.. nu e chiar asa! As vrea sa fie!! Mai e un pic, un pic dar totusi atat de mult! Si...daca picul ala se transforma in ceva mare,foarte mare, care sa cuprinda totul? De data asta incer sa am incredere ca ce imi doresc se va intampla, si o sa incerc sa nu renunt fara sa castig!. Nu ma las!! Numai vreau!! Am rabdat destul. O ultima lupta! [Vorbla Claudiei, Dumnezeu s-o ierte!]. Ultima, ceva de genu' pe viata si pe moarte, totul sau nimic. In viata vin e randul fiecariua sa simta asta, unora mai devreme, altora mai tarziu, unora doar o data, altora de mai multe, dar vine. Bafta!
Fara risc nu castigi!
Bon Jovi- Always
P.S: Vreau sa aud povestiile voastre de iubire!!

joi, 7 iulie 2011

Mi-ai distrus viata!

miercuri, 6 iulie 2011

Mereu cand imi scrii parca inima incepe sa imi bata mai tare, si nu parca e sigur. Simt asta. Lool ce bate tare! Uite ce ai facut din mine omule!!!

marți, 5 iulie 2011

Se poate zice ca e ca un cadou de ziua noastra,dar daruit azi, o parte din el, prima parte a fost in aceea noapte, de 4 iulie. Si te iubesc!!! Te iubesc mult! Foarte mult! Cel mai mult! Dar imi iubesc si prietenii, din vina carorra s-au intamplat multe,[ei stiu]si sper sa se mai intample. Si mai sper sa treci peste prejudecati. Vreau sa vad si sper multe chestii.

AI RECUNOSCUUT! SI RECUNOSCUUT!! HAAA!! AI RECUNOSCUT!! HAA!!HA!HA!
Deci iubesc sa scriu pe blog,sunt dependenta de el. Vreau sa scriu o poveste. La finalul fiecarei postari sa scriu un proverb,vorba o chestie legata de postare sau de starea mea. Sa scriu melodia care o ascult la fiecare postare. Si sa invat o chestie,adica cum sa imi impart postarile in categorii. Deci o sa incepi de acum.
,,Love is forever"
HIM- Join me in the dead
4 iulie 2011
Sunteti cu capul in nori. Va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri.
Chiar daca nu aveti chef de vorba, va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur.
Acordati mai multa atentie persoanei iubite.

Ha! mai multa atentiei persoanei iubite?  Incercarea moarte n-are.

Vita de vie- Praf de stele

Vita de vie -Praf de stele

Am o chitara deschisa
O foaie nescrisa, si,
Praf de stele
Pe hainele mele
Si incerc sa nu uit
Sa nu vad
Sa cobor dintre ele...

Am o bodega in fata
Am un ghem de ata, si
Praf de stele
Pe urmele mele
Si incerc sa ma urc
Sa nu uit
Sa raman printe ele

Spune-mi oare mai stii cum a fost
Primul inceput, primul vis pierdut
Spune-mi stii cate ne-au mai ramas
Pana azi....

Am o vedere spre lume
Un vis fara nume
, si
Praf de stele
Pe urmele mele
Si incerc sa ma uit inapoi
Sa vad soare sau ploi

Am o poveste cititaO soapta zidita, si
Praf de stele
Pe hainele mele
Si as vrea sa culeg stropi de vant
Sa ii arunc pe pamant...sa devina cuvant

Spune-mi oare mai stii cum a fost
Primul inceput, primul vis pierdut
Spune-mi stii cate ne-au mai ramas
Pana azi...

Spune-mi oare mai stii cum a fost
Primul pas gresit, primul reusit
Spune-mi stiï cate trepte-au ramas
De urcat...

Spune-mi oare mai stii cum a fost
Primul inceput, primul vis pierdut
Spune-mi stii cate ne-au mai ramas
Pana azi...

Spune-mi oare mai stii cum a fost
Primul pas gresit, primul reusit
Spune-mi stïï cate trepte-au ramas
De urcat...

Refrenul e blana!!!! Versurile sunt blana!! M-am hotarat sa imi postez si eu melodii pe blog. Deja prea multe postari pentru o singura zi!

luni, 4 iulie 2011

Poate daca ti-as marturisi dragostea mea, durerile pe care mi le provoci mereu, fiecare amagire pe care mi-o daruiesti, fiecare lacrima care o vars datorita tie, fiecare gande negru, fiecare dor,fiecare off,fiecare fantezie de-a mea,fiecare dezamagire pe care o traiesc,fiecare nerv pe care mi-l creezi tu sau ea,fiecare data cand invarti cutitul in rana,fiecare data cand imi zdrobesti inima,fiecare data cand o lipesti la loc, fiecare data cand o zdrobesti iarasi,fiecare lucru legat de tine, nu mi-ar face bine, ba don contra, m-ai santaja mai mult, mai rau si mereu tot tu ai castiga asa ca nu e nici o sansa sa imi revin, si sa castig si eu o data!!! Macar o lupta cu tine, cu dragostea daca as castiga ar fi bine, in schimb, cu ea castig din ce in ce mai des acele lupte.

,,In dragoste si razboi totul e posibil" => asta se intampla si in viata reala!
Hi!hi!hi! Azi a fost 4 iulie. Adica un an de cand ne cunoastem!!! Si.. a fost o zi aproape perfecta, daca nu exista aceea EA era mult mia bine, ma rog dao dracu!. Deci a fost 4 iulie si tu.. ai stiut asta, chiar daca puteam jura ca nu vei sti, eram sigura de asta!!!Discutie:-Sti ce e azi?De fapt acum?[fiind 2 si ceva noaptea] -1 an de cand ne cunoastem -Lool. Puteam sa jur ca n-ai sa stii. M-am simtit asa de bine cand am vazut ca sti, eram implinita pe deoparte. Si..ne-am impacat de ziua noastra,si m-ai taiat de ziua noasta, si a stricat ea totul de ziua noastra, si te iubesc de ziua noastra[si nu numai de ziua noastra], mi-am uitat lantul la tine de ziua noastra, nu te-am luat in brate de ziua noastra, nu am plans de ziua noastra, m-a enervat ea de ziua nostra, nu a fost asa cum ma asteptam de ziua noastra, sper sa mai fie si in alti ani ziua noastra, sper sa fim mai apropiati de ziua noastra. Orice as  spune a fost ziua noastra!! A year without rain![scuze. fericirea] A year with/without your friendship!.
Am o idee. Vreau sa povestesc unele chestii despre prietenia noastra! Si.. o sa o fac! Promit!!;;)
Naspa! E naspa! Chiar naspa! foarte naspa! prea naspa!
Sti..totul a fost dragoste la prima vedere!

duminică, 3 iulie 2011

Oi fi tu mai mare[nici un an] dar te porti mai rau ca un copil de 3 ani. Esti imatur,prea imatur! Ma intreb daca te vei maturiza vreodata. Tu si copii de 3 ani= relativ acelasi lucru. Totusi frate.. sunt mult mia matura ca tine,cel putin asta zic toti. Iar in schimb tu.. esti un copil,care pot sa jur ca nu a simtit adevarata durere a dragostei sau alte chestii care te maturizeaza. M-am saturat de imaturitatea ta!!! ,,Sa vezi dca mai am vro' vorba de la mine in viata mea!" asta zici mereu,ce pot sa zic m-am saturat,mereu plang cand aud,ma opresc si trec mai departe trista si suparata in continuare. Oi putea sa fiu si eu odata fericita? Complet fericita? Nea.. nu cred,prea mult pentru mine!!.. Trebuie sa ma resemnez!

sâmbătă, 2 iulie 2011

3 dintr-o lovitura!

Da..3 dintr-o lovitura! Tu,ea si inca cineva. 3 certuri aproape acelasi motiv. Tu esti arhi-cunoscutul tu. Ea nu e aceea ea. Ea e sau a fost cea mai buna. Si inca cineva e tot un fel de ea. [relativ totu' e in ceata]. M-am certat cu toti!! Si da...doare! Doare totul!. incep acum cu ea nu cu tine,numai vreau sa fii tu primul ca de fiecare data! Deci ea, eu am pierdut-o pe ea,ea pe mine dintr-o chestie relativ stupida, care mi-a ranit profund sentimentele. Chiar daca stiu ca nu ai facut-o intentionat si ai vrut sa faci un bine, m-ai ranit! Si acum ascult melodia noastra![tot Lady Gaga e forta!] si ma gandesc asa ca s-a terminat cu noi, si chiar daca as veni si mi-as cere scuze nu te-as lasa sa ma ierti, si DA am gresit,am fost prea dura si nu mi-am dat seama ca fiecare om mai greseste. Iar tu,cea care nu ai facut-o intentionat..care mi-ai fost mereu alaturi, tocmai pe tine mi-am gasit sa nu te iert!..[pauza de plans]. TU! pe tine te pierdusem relativ de ceva vreme, dar acum e altceva ,stiu ca am mai zis asta de atatea ori dar acum chair e altceva. Totusi, era bine doar cu un igg ,nu cu 2. Si era bine daca nu ma urai mai tare, si era bine daca multe..! Si pe tine nici nu mi-am dat seama cum te-am pierdut,care e motivul de s-a terminat asa! si nu,nu o sa pot pocni din degete si sa te uit,asa cum ai zis tu! Si stiu ca ai avut dreptate cu multe chestii, dar cu unele nu ai avut,dar am tacut.Poate daca nu taceam era mai bine si nu ajungeam aici. Si era bine daca multe. Si cu tine un fel de ea in miniatura m-am certat dintr-o alta prostie, bautura si fumatu',pentru ca zici ca nu ai prietene betive si fumatoare, daca beau nu inseamna ca sunt betiva,daca fumez nu inseamna ca sunt dependenta,dar tu.. tu nu ai inteles asta,nu ai vrut nici sa ma asculti,ai zis ,,Pa!" din prima si s-a terminat si cu tine. Uite astea sunt 3 certuri ,cele 3 certuri din vina carorra ard de durere si ura! De la dragoste la ura e un singur pas! doar unul!. SI nu vreau sa lungesc subiectu',nu vreau sa mai scriu postari kilometrice despre certuri,nu despre astea! Numai pot! De data asta chiar nu ma pot exprima in cuvinte,stiu doar ce simt,de mai mult nu sunt capabila,nu pot spune pur si simplu!
Si chiar credeam ca va fi o vacanta perfecta,dar..nu! O sa fie o vara frumoasa, inchisa in casa!
ieei! [ /:) ] 100 de postari! sarbatorim asta mai tarziu. momentan drama!